25/03, 17:00h, VIC: El paradigma de l’oci

Notícies

25/03, 17:00h, VIC: El paradigma de l’oci

Atenció, canvi d’Aula per les Jornades: ens trobarem a l’Aula Magna situada a la planta -1 de l’edifici Campus Torre de Frares (c/ de la Laura, 13, Vic). Disculpeu les molèsties!

VIC: El paradigma de l'oci

L’oci és el temps lliure en el qual la persona dedica un temps determinat en realitzar, de manera autotèlica i lliure, una activitat. I, concretament, l’oci juvenil és aquell enfocat específicament a les persones joves i en podem trobar de molts tipus i amb moltes finalitats diferents.

En aquesta jornada a la Universitat de Vic, es presenten tres projectes que estant relacionats amb l’oci de maneres diverses, amb dinàmiques alternatives, que busquen la coordinació entre municipis, la gestió d’activitats d’oci promocionades pels joves i la prevenció com element clau en aquest context.

Horari:

  • 17-17.30h: Presentació – benvinguda amb Montserrat Faro Basco, Vicedegana de la UVic, Manuel Cortés, President de l’AcPpJ, Jordi Casals, Conseller Comarcal d’Osona i president del Consell Assessor en matèria de joventut, Josep Oliva, Diputat delegat de Benestar Social, Salut Pública i Consum, Igualtat i Ciutadania de la Diputació de Barcelona i Toni Reig, Director General de Joventut de la Generalitat de Catalunya.
  • 17.30 -18.20h: Introducció a la plataforma de bones pràctiques en l’àmbit de la joventut amb Pep Montes (Coordinador gneral de la Plataforma) i ponència especial sobre “oci, riscs i prevencions” de Jordi Bernabeu, Psicòleg i Educador a l’Ajuntament de Granollers, especialitzat en atenció d’adolescents i joves, sobretot pel que fa a la prevenció en el consum de drogues i usos 2.0. També és professor associat del Grau d’Educació Social a la Universitat de Vic.
  • 18.20 – 18.35h: Descans
  • 18.35 – 19.05h: Presentació projectes
  • 19.05 – 20.00h: Debat i intercanvi d’opinions i experiències

Inscripcions a través d’aquest enllaç: fins el 24 de març! + servei de bus des de Girona, Lleida i Tarragona d’anada i tornada a les jornades (apunta-ho a l’inscripció!)

L’Associació Catalana de Professionals de les Polítiques de Joventut (AcPpJ) organitza aquestes jornades amb la intenció de crear espais de relació i intercanvi d’experiències entre diferents professionals i poder discutir, conjuntament, sobre aquells temes que ens preocupen i creiem d’interès per al sector.

Amb el suport de la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya (DGJ), l’Àrea d’Atenció a les Persones de la Diputació de Barcelona i la col·laboració de la Universitat de Vic (UVic) i el Màster Interuniversitari Joventut i Societat (MIJS).