Cercador de projectes

Notícies

El futur laboral dels joves a debat

El futur laboral dels joves a debat

La Jornada de Bones Pràctiques de la Seu d’Urgell va reunir el 9 de novembre una bona colla de professionals implicats en projectes de promoció de l’ocupació, tant des del vessant educatiu com des l’òptica de la incorporació al món laboral. Es va presentar el projecte En Trajecte de Terrassa i Carlos Enjuanes va conduir el debat final, ple de propostes interessants.

Àngels En Trajecte

Els projectes Àngels de Nit, de Manresa i el Bages, i En Trajecte, de Terrassa, s’han incorporat durant el mes d’octubre a la plataforma de bones pràctiques. Amb ells, ja són 22 els projectes que són a la vostra disposició en el web, i ben aviat n’arribaran de nous. Podeu conèixer amb detall En Trajecte a la jornada que tindrà lloc a la Seu d’Urgell el 9 de novembre.

Millor prevenir que curar

Mireia Grangé i Josefina Piñol defensen la importància de les polítiques de prevenció de la salut i animen a convertir els joves en els seus protagonistes, elaborant i dissenyant els continguts i les accions. En vam parlar a Figueres, a les primeres jornades de bones pràctiques.

Recursos

Share This